4400 Nyíregyháza, Nagyvárad utca 10. Tel/Fax: (42) 461-173

Rehab-Kelet Gyógyászati Segédeszközöket és Rehabilitációs Termékeket Gyártó Kft. múltja, jelene, tevékenysége az Észak-alföldi Régióban

A Társaság jogelődje a Rehab Zrt. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei fiókjaként Nyíregyházán 1970-ben jött létre gyógyászati segédeszköz gyártóként a Jósa András Kórház területén. A Rehab-Kelet Kft. 1999-ben a Rehab Zrt. privatizációja kapcsán jött létre, tulajdonosai magyarországi magánszemélyek, vállalkozások. Jelenlegi székhelye Nyíregyházán a Nagyvárad u. 10. szám alatt, a Társaság által bérelt ingatlanban van.

A Társaság telephelyei:

A Társaság munkavállalóink száma: 28 fő

A Rehab-Kelet Kft. Magyarország minden régiójára kiterjedő ortopédtechnikai franchise rendszer tagja, ahol egységes gyártási dokumentációval, technológiával, üzleti tervezéssel, kontrolinggal, ISO 9001 szabvány alapján felépülő, az orvostechnikai eszközök gyártására vonatkozó szabályokat integráló gyártási rendszerben működnek az egyes egységek.

A Rehab-Kelet Kft. a 4/2009. sz. EüM rendelet alapján 1. osztályba sorolt - jellemzően a mozgásszervi megbetegedésben szenvedők részére kifejlesztett - test közeli és test távoli rehabilitációs és életvitelt segítő eszközök gyártásával/kiszolgálásával/forgalmazásával/javításával foglalkozik, a tevékenység ellátásához hatósági engedélyekkel és TB - finanszírozási szerződéssel rendelkezik. Termékei és ezekhez kapcsolódó szolgáltatásai az alábbiak szerint csoportosíthatók:

Alsó-, felsővégtag és gerinc ortézis rendszerek (Egyedi méretvétel alapján készülő, adaptív és méretsorozatos kivitelben)

Alsóvégtag protézis rendszerek (standard finanszírozású, illetve egyedi méltányosság keretében finanszírozott kivitelben)

Kereskedelmi termékek

o Higiénés eszközök (szoba WC, fürdőkád ülőkék, WC ülőkék, stb.)

o Felfekvések megelőzésére, kezelésére szolgáló eszközök (ülőpárnák, matracok, stb.)

o Járást segítő eszközök (mankók, botok, járókeretek)

o Mopedek, kerekesszékek (mechanikus, elektromos meghajtással)

o Inkontinencia kezelő eszközök (betétek, pelenkák, stb)

o Steril kötszer rendszerek o Kompressziós terápia eszközei

o Vérelemző eszközök A fentiekben, bemutatott tevékenységi, szolgáltatási kört és helyszínt a Társaság a felmerülő igényeknek. megfelelően tovább kívánja bővíteni, betegeink minél magasabb szintű ellátása érdekében.